now Tropi, having posted di above, wat I am trying to seh, u should never add di word articulate behind any reference to a black person, n most especially if di smaddy JOB IS AS A NEWS REPORTER....it is a given dat dem ,reporter,should be able to form sentences....having said dat, it also also carries forward the thinking dat di smaddy mekking di statement has latent prejudices re blacks n said blacks ability to form cohesive thoughts and speak said thoughts out loud .....u can further see dat it is not called for since it is usually used when di black smaddy have edumication ....it really speaks to the sayers conditioning to NOT expect any black to have edumication...hope u overstand mi explanation.....
Lemon Not Concerned About Uproar Over His Agreement with O’Reilly’s Comments
BUT STOPOriginally posted by Tropicana View PostI'll answer you in the other thread so as not to derail this one.
...used in the Jcan way to mean, "oonoo see mi dying trial,dis smaddy no easy,dem tink mi deh yah fi spread bed." , which really means 'mi no eena no long argument " which does not NOT mean 'a fight'....
I love Jcan way of chatting...see dat is y mi n sooo much ketch up..dem tink dem know yaad but dem no arrive deh yet...
For me, the substance of Lemon's remarks is another discussion. I don't like Bill O'Reilly's racialized and racist rhetoric and don't think black people should be encouraging him.Originally posted by kia027 View PostYes that and we dont like it when ANYONE goes on a public pulpit and tell young black man fi pull up dem pants..
leave dem to Jah...fuss ting, dem a go frighten wen dem see di Son's hue, given weh Him did born...n second, wen dem haffi explain how low dem went fi mek a buck, welllll let us say di fires of hell ha steady workers fi more dan eternity...I tuned these guys out once I realised dem was all about mekking a buck n using one of the worse ways eva to mek said buck...race baiters one n all....cause wen dem meet any REAL OPPOSITION, di FUSS ting come from dem mout is dat dem is not serious commentators etc.....feh....never have sooo few made sooo much from so many who have sooo likkle n fool dem at the said time....dwl dwl dwl....Hannity etal have people convinced dat having dem own money, dem taxes, used fi provide dem wid credible , ONGOING health care is govt in dem bizniz ....matta of fact, the whole GOP of whom dem is serious backers...yet n still , every politician wen it come down to it, check into Walter Reed a govt facility , paid for by tax dollars because di bess care can be held dere..well in di rich people section dat is dat is paid for by poor people taxes...u got to love dat irony n dat so many fail to recognise said irony....di plea is not fi God fi save America , but fi God to save Americans from demselves...fi realOriginally posted by Blackstar* View PostFor me, the substance of Lemon's remarks is another discussion. I don't like Bill O'Reilly's racialized and racist rhetoric and don't think black people should be encouraging him.